55 20 61 10 post@tefcar.no

Xpel Paint Protection Film


Xpel Paint Protection Film

XPEL ULTIMATE lakkbeskyttelsesfolie kombinerer” beste-i-klassen” holdbarhet med en optisk klarhet som ikke tidligere har vært tilgjengelig på markedet!

Med sin svært spesielle overflate, avviser XPEL ULTIMATE all form for forurensning som på vanlige filmer vil gi flekker eller gjøre at filmen gulner.

I tillegg har overflaten på XPEL ULTIMATE spesielle ‘elastomeriske polymer’ som  over tid helbreder og eliminerer eliminere små merker og mindre riper uten at du må gjøre noe som helst.

XPEL ULTIMATE er virkelig den mest revolusjonerende lakkbeskyttelsesfoliene noensinne oppfunnet. Den bevarer bilen din og lakken dens som ny og er totalt usynlig på bilen når den er montert av en profesjonell montør.

XPEL ULTIMATEt har  10 års garanti mot, gulning, sprekker, peeling, flekker, og dekker både film og arbeidskraft.

Pris på forespørsel!
Bilpleie

K2000 Bergen hjelper deg å ta vare på bilen din med lakkbeskyttelse, innvendig rengjøring og rens. Vi lakkforsegler også dine nye deler og utfører ettersyn. K2000 Bergen gir din bil optimal beskyttelse og suveren glans!

Xpel, Folie og Solfilm

Vi har et bredt utvalg innen kvalitetsfolie som gjør at vi kan beskytte bilen din på best mulig vis, eller gi den et unikt utseende. Vi utfører alt fra Xpel Paint Protection Film til helfoliering av bil i unike farger. Vi tilbyr også solfilm for toning av ruter. K2000 Bergen kan tilby deg de beste foliene til en god pris!

Kontakt oss!

Fjøsangerveien 54
5059 Bergen

Telefon: 55 20 61 10

E-post: post@tefcar.no

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller produkter? Kontakt oss for en uforpliktende prat!