55 20 61 10 post@tefcar.no

Om oss

Om oss

K2000 Bergen ble opprettet i 1988 av Rune Olsen, og har holdt til i Fjøsangerveien 54 siden oppstart. Vi har opparbeidet oss et stort nettverk og rykte som følge av kvaliteten på arbeidet vi utfører for våre kunder.

I 1988 het selve lakkbehandlingen K2000. Denne lakkbehandlingen sto fram til 1996 da Tefcar erstattet K2000-behandlingen. Tefcar har siden 1996 vært vår primære lakkbehandling, men vi er nå på vei inn som Sonax Partner som vil gjøre at vi kan tilby deg stadig bedre resultater.

I tillegg til lakkbehandling kan K2000 også bistå med behandling av glass, innvendig rens og rengjøring, impregnering av tekstil og skinn samt behandling av felger og lignende.

Vi er Bergens mest erfarne bilpleiesenter!

Dekkhotell

Vi kan også tilby dekkhotell til våre kunder. Da får du en plass å oppbevare dekkene dine på når du ikke bruker de. Vi rengjør, sjekk mønsterdybde og måler lufttrykket i dekkene.

Dekk og felger

K2000 Bergen tilbyr både dekk og felger til din bil.
Bilpleie

K2000 Bergen hjelper deg å ta vare på bilen din med lakkbeskyttelse, innvendig rengjøring og rens. Vi lakkforsegler også dine nye deler og utfører ettersyn. K2000 Bergen gir din bil optimal beskyttelse og suveren glans!

Dekk og felger

Gode dekk er viktig både for kjørekomfort og sikkerhet. K2000 Bergen tilbyr et bredt utvalg av dekk fra, blant andre, Goodyear, Michelin og Pirelli. Vi kan også tilby et bredt utvalg av høykvalitetsfelger til din bil i alle størrelser og dimensjoner.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller produkter? Kontakt oss for en uforpliktende prat!