55 20 61 10 post@tefcar.no

Lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttelse

Ta vare på bilen din! Gjentatt bruk av avfettingsprodukter, salt, sollys og sur nedbør tærer på lakken. Lakken behøver derfor best mulig beskyttelse for å opprettholde sin glans og fylde. K2000 Bergen gir din bil optimal beskyttelse og suveren glans!

SONAX Ceramic Gullpakke

 

SONAX Ceramic Coating er en 2-komponent lakkforsegling med ekstremt lang levetid og en ultra hard overflate som beskytter lakken i opptil 6 år. SONAX Ceramic Base Coat er steg 1 i prosessen. Denne gir en hard, slitesterk beskyttelse, mens neste lag er SONAX Ceramic Gloss Coat som bringer frem en glans og dybde i glans du vanligvis kun kan oppnå ved bruk av voks. Dessuten gir beskyttelsen en fantastisk hydrofob overflate som avviser vann, søle og skitt.

Selskapet bak SONAX sin lakkbeskyttelse var det første i verden som skapte vanntett coating til telefoner på det Asiatiske markedet. SONAX Ceramic Coating er utviklet og produsert i Japan, som er absolutt lengst fremme når det gjelder utvikling av keramiske lakkforseglinger/ coating.

Når du bruker SONAX Ceramic Coating, gir dette en hardhet på Mohs skala på ca. 7,5H. (En glassrute er på 9H). Bilindustrien (bl.a. Mercedes) har godkjent 7,5H i bruk på fabrikknye biler, slik at lakken fortsatt får puste og «bevege» seg.

Siden SONAX Ceramic Coating fortsatt er «fleksibel» som lakk og karosseri på bilen, klarer den høye og lave temperaturer uten at beskyttelsen «krakelerer» av store temperatursvigninger. Dette er et svært viktig hensyn å ta i Norge hvor vi kan ha sterke, kalde vintre og brennhete sommerdager.

Hovedbehandling: 7500,- / Nybil: Fra  5500,-

SONAX Ceramic Sølvpakke

SONAX Ceramic Sølv gir maksimal beskyttelse av lakk i en femårsperiode, og krever normalt ikke etterbehandling. Lakkbeskyttelsen er en glass kjeramisk lakkbeskyttelse. Lakkbeskyttelsen kan legges i flere lag, dersom man ønsker en bedre effekt.  Det er likevel fordelaktig med en årlig kontroll for ettersyn (kr. 490,-). Slik kan vi følge tilstanden og anbefale etterbehandling dersom dette er nødvendig. Behov for etterbehandling er avhengig av kjørelengde, vask og stell.
Hovedbehandling: 6000,- / Nybil: Fra 4500,-

SONAX Bronsepakke

SONAX Bronse er en lakkbeskyttelse som gir beskyttet lakk i 24 til 36 måneder,
med normalt behov for etterbehandling hver 12-18 mnd. Lakkbeskyttelsen er bygget opp av carbon, som igjen gjør lakken lett å holde ren, og motstandsdyktig mot avfetting, salter, skitt og smuss.
Hovedbehandling: 5000,- / Nybil: Fra 4000,-

Nybehandling på deler

Ny SONAX behandling på deler som ikke er lakkforseglet – gjerne med tanke på omlakkering. Kr. 850,- for 1 del, kr. 500,- for påfølgende deler.

Lakkrens med polering & voksing

Lakkrens som innebærer fjerning av partikler, fjerning av striper, og korrigering av lakk før den blir påført voks med varighet på 12 måneder. kr. 3 500,-

Fjerning av malingspartikler/ metallpartikler

Lakken vil gå gjennom kjemisk rens for fjerning av maling- eller metallpartikler, deretter lakkrens, polering og voksing. Fra kr. 5 500,-

Salgsklargjøring

Utvendig lakkrens med polering påfølgt av voksings og invenndig rengjøring.  kr. 5 500,-

Ettersyn

Kontroll av lakkbeskyttelse. Bilen din vil bli tatt inn til kontroll av lakkens tilstand, og Tefcar lakkforsegling. Kr. 490,-
Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller produkter? Kontakt oss for en uforpliktende prat!