K2000 Bergen

Vi er et av Bergens mest erfarne bilpleiesenter!

K2000 Bilpleie Bergen ble opprettet i 1988 og har holdt til i Fjøsangerveien 54 siden oppstart. Vi har opparbeidet oss et stort nettverk og rykte som følge av kvaliteten på arbeidet vi utfører for våre kunder.

K2000 Bilpleie Bergen AS er nå på vei inn som partner for de største og beste coating produsentene, noe som vil gjøre at vi kan tilby deg enda bedre produkter og pris.

I tillegg til lakkbehandling kan K2000 også bistå med behandling av glass, innvendig rens og rengjøring, impregnering av tekstil og skinn samt behandling av felger og lignende.

Etter så mange år i bransjen var det i begynnelsen av 2021 at vi utvidet vår ekspertise på internett. Vi har nå stablet på bena en nettbutikk hvor man finner kvalitetsprodukter til gode priser, samt råd og veiledning til de beste produktene for å få en flottere og renere bil.

Image

Eksteriør

En av våre spesialiteter er lakkbehandling. Med våre behandlinger vil bilen din se ut som ny. En god lakkbeskyttelse ivaretar kvaliteten på bilen i lang tid. Greit når du en gang skal selge :)

Interiør

K2000 tar seg også av interiøret i bilen. Etter mange kilometer bak rattet kan skitt og smuss få litt overtak. Vi hjelper deg med innvendig rens og gir deg nybil lukten tilbake.

Felger

Felger er noe av det viktigste for helheten av bilen. K2000 kan også lakkbehandle felger for å de sakl se bedre ut og for at det skal være lettere å holde de rene.

Tekstiler

Våre tjenester innbefatter også rens og vask av tekstiler. Her bruker vi de beste produktene for å gi deg det beste resultatet.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller produkter?
Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Image
K2000 Bergen hjelper deg med å ta vare på bilen din. Vi er Bergens mest erfarne bilpleiesenter!

Følg oss