maintenance

ØVRIGE TJENESTER FRA K2000 BILPLEIE

Gjentatt bruk av avfettingsprodukter, salt, sollys og sur nedbør tærer på lakken. Lakken behøver derfor best mulig beskyttelse for å opprettholde sin glans og styrke.

K2000 Bilpleie Bergen har flere typer lakkforsegling. Vi tilpasser beskyttelse og pris i forhold til dine ønsker og hvilken type bil du har.

K2000 Bilpleie Bergen gir din bil optimal beskyttelse og suveren glans! Vurderer du lakkbeskyttelse på bilen din, kan det være lurt å høre med oss først. 

Vi tilbyr en rekke tjenester innen vedlikehold av bil. Trenger du mer informasjon eller noe du lurer på, ikke nøl med å ringe oss.

FELGFORSEGLING X4

Kr. 1.990,-

alt inkludert - ferdig levert
 • Fremhever glans
 • Lettere å fjerne bremsestøv
 • Beskytter mot misfarging
 • Beskytter mot varmeskader
TA KONTAKT
SALGSKLARGJØRING

Kr. 6.490,-

alt inkludert - ferdig levert
 • Full utvendig vask
 • Lakk og partikkel rens
 • Full polering og voksing
 • Komplett innvendig vask
TA KONTAKT
LAKKRENS & POLERING

Kr. 5.990,-

alt inkludert - ferdig levert
 • Full utvendig vask
 • Lakk og partikkel rens
 • Full polering
 • Påføring av glansmiddel
TA KONTAKT

Tilbakemelding fra våre kunder

Odd Inge TveitOdd Inge Tveit
08:15 09 May 24
Leverte inn min helt nye Tesla for Artdeshines Nano Graphene beskyttelse. Resultatet ble helt fantastisk og fikk veldig god informasjon og service hele veien! Dette er noen som virkelig gjør en god jobb og vet å behandle kunder!
Åshild SkurtveitÅshild Skurtveit
08:03 09 May 24
10/10 på både utført arbeid og service - til og med når vår bil måtte inn to ganger. Anbefales på det sterkeste!
Eivind HanssenEivind Hanssen
15:40 26 Apr 24
Skulle vært mulig å gi flere stjerner. Anbefales på det sterkeste. Har Nano Graphene på bilen og kunne ikke vært mere fornøyd. Ekstremt god service og kvalitet!
Jose Del PinoJose Del Pino
07:29 25 Mar 24
Strålende service og resultat på bilen! Enkelt å avtale dato, henting av bil, og hyggelig personale. Anbefales på det sterkeste, og skal definitivt tilbake igjen.
Bjarte AskelandBjarte Askeland
19:59 11 Mar 24
Topp kundeservice, dyktige medarbeidere og bra resultat
Trygve FurlandTrygve Furland
14:15 07 Mar 24
Dyktige, meget god kundeservice, og godt utført arbeid! Kan virkelig anbefale K2000 Bilpleie Bergen AS!
Jan-Frode TræetJan-Frode Træet
14:59 16 Feb 24
NANO DetailingNANO Detailing
13:39 05 Feb 24
Kenneth HauglandKenneth Haugland
09:52 03 Jan 24
Hadde min nye bil her og fikk lagt på lakk forsegling (Nordic Glasscoat). Veldig fornøy både med arbeidet og service. Bilen blir lettere ren og ser mye bedre ut når den er nyvasket uten å måtte polere. Bruker bare microfiber klut og tørker over bilen etter jeg har vasket den.
Tor helge MyhreTor helge Myhre
22:40 28 Dec 23
Anbefales sterkt for personer med lidenskap for bilpleie, ingen overselging av produkter og skjulte kostnader. Høy faglig kvalitet innenfor detailing, tok selv lakkforsegling og er særs nøgd.
Dan-Maarten BeevDan-Maarten Beev
10:46 16 Dec 23
Ble anbefalt K2000 Bilpleie for lakkbeskyttelse for min nye Tesla Model Y. Noen mer service innstilte og dyktige folk skal du lete lenge etter. Resultatet ble helt utrolig. Nano Graphene lakkforsegling er noe av det mest sinnsyke jeg har opplevd. Har tidligere på andre biler benyttet meg av standard lakkbeskyttelse fra andre leverandører. Dette var en helt annen verden. Prisen var heller ingenting å si på. Kan anbefale K2000 Bilpleie på det sterkeste. Hilsen meget fornøyd kunde 👍😊
Håvard AugdalHåvard Augdal
19:45 01 Sep 23
Har hatt to biler inne til keramisk coating med touch-up gjennom de siste årene. Storfornøyd med servicen, gjennomføring, resultat og pris. Hyggelig levering og henting hver gang i møte med blide ansatte. Anbefales!
js_loader